New Holland lauksaimniecības tehnika kļuvusi par līderi Latvijā

Saskaņā ar Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras reģistrācijas datiem par 2015. gadu, pērn visvairāk iegādātie jaunie traktori virs 60zs un kombaini ir bijuši tieši New Holland zīmola ražotie. Pērn šī ražotāja kombaini ieguvuši 40,2% un traktori 17,8% no jaunu kombainu un traktoru tirgus Latvijā. Kopš 2015.gada janvāra New Holland oficiālais pārstāvis Latvijā ir lauksaimniecības tehnikas tirgotājs Stokker Agritech.

Stokker Agritech pārdošanas nodaļas vadītājs Normunds Prunte stāsta: “2015. gads mums bija ļoti spraigs, jo janvārī kļuvām par New Holland oficiālo pārstāvi un tikko bija atklāta ES fondu atbalsta programma. Varētu teikt, ka mums bija jāielec vilciena pēdējā vagonā. Mūsu mērķis bija un ir kļūt par tirgus līderi lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībā. Ņemot vērā to, ka traktoru un kombainu tirdzniecībā esam sākuši no nulles, varu teikt, ka starts ir bijis veiksmīgs – to pierāda arī reģistrācijas dati. Tomēr vēl tāls ceļš ejams, lai sasniegtu pašu uzstādītos mērķus. Domājot par nākotnes perspektīvām, mūsu attīstības plānos noteikti ietilpst servisa un atbalsta komandas palielināšana un kompetences nostiprināšana, lai vienmēr būtu tuvāk klientiem. Kvalitatīva un iespējami tuvāka servisa nodrošināšana ir viena no mūsu prioritātēm.”

NewHolland_tehnika

New Holland ir viens no pasaules vadošajiem lauksaimniecības tehnikas ražotājiem ar 150 gadu senu vēsturi. Ražotājs piedāvā plašu traktoru, ražas novākšanas kombainu un rulonprešu klāstu atbilstoši ikviena lauksaimnieka vai uzņēmēja vajadzībām.

Categories: